Aktuális  ›   Aktuális programok az Integrál Akadémián

Aktuális programok az Integrál Akadémián

Ingyenes, interaktív nyílt nap 2017. június 2-án! - Ismerj meg bennünket!


2017. JÚNIUS 2.

 

"Ha valakit olyannak látsz, amilyen éppen most, ezzel visszatartod őt fejlődésében.
De ha olyannak látod, amilyenné lehetne, ezzel előre segíted őt életútján."
Goethe

 

 

Jelenkorunkat az információval való elárasztás, a rövid időbe és kicsi helyekre egyre több minden bezsúfolása, valamint a magas elvárások jellemzik a munkahelyen, a családban és a kapcsolatokban. Eltűntek a rituálék, a beavatások, a sámán vagy a törzs bölcse által megtartott közösségek, amelyek biztonságot nyújtottak.

Az 5-ről a 6-ra kifejezést a köznyelvben is használjuk. Az integrál szemléletben ennek a kifejezésnek egy más háttere is van. A wilberi tudatfejlődési létrán az 5-ös a racionális szintet jelöli, azt a működésmódot, ahol a tudás, a tudomány, a stabilan kitűzött célok, a logikus magyarázatok és bizonyítható tények kerülnek előtérbe, és ezek képezik az egyetlen "igaz" világnézetet az ezen a szinten álló egyén számára. Amikor a tudományosan bizonyítható tények kevéssé vállnak és nem nyújtanak már elég biztos talajt, ilyenkor születik meg a vágy, hogy 5-ről a 6-ra lépjünk.

 

 

A 6-os szinten előtérbe kerül a psziché, a lélek és a spiritualitás, olyan régiók, amelyeket az ész nem mindig tud megmagyarázni, de érezhetően "igazak" ezek is. A 6-os szint a keresésről szól, egy új rend megtalálásáról, a kibontakozásról, az önismeretről. Az integrál szint egy új minőséget teremt meg azáltal, hogy termékenyen összekapcsolja az előző szintek ismereteit. Ilyen 5-ről a 6-ra lépős tereket alkotunk mi is itt, az Integrál Akadémián.

A spirituális bölcseletek legjavát és a modern tudományos lélektan kincseit az integrál pszichológia ötvözi. Ez a képzés megsegíti ezt az átalakulást és kiképez az új tudatosság látására, értésére és másokban való támogatására.

 

Tanuld meg nálunk ezeket az ismereteket, légy tudatában mi zajlik benned és más emberekben – akár mint útkereső, önfejlesztő, kibontakozó, ébredő személy, akár mint lelki szakember, segítő, terapeuta!

 

Regisztrálok a nyílt napra
Vezetéknév
Keresztnév

 

Mi történik az Integrál Pszichológia képzésen?

A képzés végére átfogó elméleti tudásod lesz az integrál szemléletről, a pszichológia és a spiritualitás gyakorlatban is alkalmazható tanításairól, továbbá gyakorlati technikai kiképzettséged és tudásod lesz az integrál szemléletű tanácsadói szintű terápiás munkára. Ehhez egy két éves, beszélgetési technikákat és módszereket tanító, gyakorlati tréninget építettünk be a képzésbe. A képzés része továbbá a sajátélményű terápiás folyamat és a spirituális gyakorlás megtapasztalása is, amely egy tetszőlegesen választható meditációs elvonulást jelent a három év alatt.

 

A hagyományos főiskolákhoz és egyetemekhez képest itt az évfolyam egyben egy különleges közösséggé is válik a személyiségfejlesztő, terápiás, szép és bemélyült együttléteknek köszönhetően, amely az integrált személyiséggé válásnak az egyik kulcsa. Külön figyelmet fordítottunk arra, hogy az előadók és csoportvezetők terápiás és gyakorlati alkalmakkor visszautaljanak az elméletre és viszont. Egy integrál tanácsadó akkor hiteles, ha bizonyos személyiségfejlődésen is keresztülmegy, és a személyisége és képességei sugározzák azt, amit az elméletben vall.

 

MIT KÍNÁL AZ INTEGRÁL AKADÉMIA? (Kattints ide!)

 


Szeptemberben indul a következő évfolyamunk az Integrál Pszichológia Szakon.
Ha úgy érzed, hogy itt az idő, hogy Te is részese legyél, akkor csatlakozz hozzánk!

 

Az ingyenes nyílt nap keretében megismerheted az integrál világképet, és a nemzetközi szinten is egyedülálló Integrál Pszichológia képzés menetét és módszertanát. Találkozhatsz velünk és megtapasztalhatod a hangulatot, amelyben tanulunk.

 

Gánti Bence szakmai vezető, továbbá a felsőéves hallgatóink és terapeutánk által facilitált gyakorlatok keretében ízelítőt kapsz az integrál elméletről, önismereti munkáról és az integrál közösségre jellemző légkörről.

 

 

A Nyílt Nap programja

16.00-17.00 Regisztráció
17.00-19.10 NYÍLT NAP bemutató Gánti Bence és az Integrál Akadémia vezetőinek és hallgatóinak közreműködésével

  • Bemutatkozás
  • Az integrál szemlélet ismertetése
  • Közös élmény-ízelítő workshop gyakorlatok
  • Az Integrál Pszichológia képzés bemutatása
  • Kérdések

19.10-19.30 Szünet
19.30-21.00 Sajátélményű önismereti terápiás munka bemutató

 

Időpont: 2017. június 2., péntek, 16.00-21.00 (16.00-17.00 regisztráció)
Helyszín: Magnet Közösségi Ház, Juhar terem (Budapest VI., Andrássy út 98.)

 

Regisztrálok a nyílt napra
Vezetéknév
Keresztnév

 

FIGYELEM! AZ INGYENES NYÍLT NAP KERETÉBEN 10 % KEDVEZMÉNYT ADUNK A TANDÍJBÓL 2017. JÚNIUS 23-IG!


Ha már eldöntötted, hogy beiratkozol hozzánk, akkor érdemes most leadni a jelentkezésed. Ha június 23-ig befizeted a tandíjat, akkor 10 % kedvezményt adunk az I. év 1. féléves tandíjából.

A kedvezményt a következő feltételek mellett biztosítjuk:
- Leadod a jelentkezési lapot június 18-ig.
- Részt veszel a felvételi beszélgetésen június 12-23. között, a meghirdetett időpontokban.
- Befizeted a kedvezményes tandíjat június 23-ig.

 

 

További információ:
Tanulmányi kérdésekben: Harkai Szilvia, info@integralakademia.hu, +36-30-225-3032
Nyílt nappal kapcsolatban: Bobák Szilvia, bobak.szilvia@integralakademia.hu, +36-30-225-8055

 

BLOG Rólunk Aktuális Integrál pszichológia szak Tudástár Galéria Kapcsolat

Integrál Akadémia © 2002 Minden jog fenntartva
Képző Intézmény: Integrál Impulzus Kft.
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00555-2009
Programakkreditációs lajstromszám: PL-5973