Integrál Pszichológia Képzés  ›   Tanáraink

Tanáraink

Fülöp Tibor

Fülöp Tibor vagyok, és mint multis középvezető, integrál tanácsadó, önismereti csoportvezető, szervezetfejlesztő, agilis coach és mentor napi szinten támogatok egyéni klienseket, a csapataim és globális szakmai közösségeket a fejlődésükben. Célom az, hogy a kulturális korlátokat is áthidalva átkísérjem őket egy olyan magasabb nézőpontba, ahonnan nézve egyértelművé válik, hogyan legyünk önazonosan a rendszer részei, és hogyan teremtsük olyan helyzeteket ahol mind az egyén, a csapat, a szervezet és az egész világ nyer belőle.

Introvertált villamosmérnökből fokozatosan kinyílva végigjártam a szoftverfejlesztő mérnöki szerepkörök lépcsőfokait, ahol az emberi oldal felé fordulva a csapat és szervezetfejlesztésen keresztül a hatékonyság vált a hobbimmá. A gyakorlati megvalósítás és a modellek, eszközök igazi hatása érdekelt mind a saját életemre, mind a rám bízott csapatokra és területekre, és folyamatosan kerestem, hogyan bővítsem az eszköztáram minél változatosabb helyzetekben. Vezettem önkénteseket, mint megválasztott nyilvános beszéd klub elnök, és Scrum master-ként fejlesztő csapatokban görgettem el a munkavégzés technikai és emberi akadályait. Agilis Coach és trénerként a napi munkában és képzéseken keresztül adtam át, hogyan lehet a problémák helyett fokozatosan kísérletezve lépésenként megoldható kihívásokat látni, vagy épp hogyan szervezhető a munka folyamatos konstruktív visszajelzések köré. Főszervezője és előadója voltam több szakmai előadássorozatnak különböző cégeknél és többek között szervezeti szintű többszáz fős összehangolt online csapatépítő napot is irányítottam a pandémia alatt.  

Az újabb fejlesztő eszközök reménye és nyiladozó önismeretem vitt az Integrál Akadémiára, ahol az ember és szervezetfejlesztés repertoárja kitágult bennem holisztikusra és rendszerszintűre.

Szerintem a szervezetek integrál szemléletű nézőpontja, az emberek tudatszintjéhez és kultúrájához igazodó kommunikáció és a fejlesztett termékek vagy cég érettségét legjobban támogató módszerek szisztematikus formálása a kulcsa, hogy olyan rendszerszintű változásokra teret adó környezetet teremtsünk, amely nem csak PPT-n mutat jól, hanem természetes módon az emberek gondolkodásmódjának és viselkedésének változásán keresztül virágzik ki.

Hiszem, hogy a legtöbb munkahely az önmegvalósítás színterévé változtatható, ahol jó kedvvel és elégedettséggel olyan értékeket teremthetünk, amely az üzleti célok elérése mellet közelebb hoz minket, embereket egymáshoz. Arra törekszem, hogy megmutassam, hogyan lehet önazonosan és játékosan érvényesülni a munka világában, és hogyan teremtsünk olyan környezeteket ahol a munkatársak és rajtuk keresztül az egész emberiség tudatszintje tapasztalatokon keresztül folyamatosan emelkedhet.

 

Honlap elérhetősége: http://www.fuloptibor.com/