Aktuális

Aktuális

Virtuális Nyílt Nap az Integrál Akadémián


Találkozz velünk április 19-én ingyenes, Virtuális Nyílt Napunkon!

 

 

Láss bele mélyebben az Integrál Akadémia működésébe és az integrál pszichológia képzés felépítésébe!

 

Minden regisztrált érdeklődőnek emailben elküldünk április 19-én egy Nyílt Nap videót, ahol Gánti Bence, az iskola alapítója és vezetője bemutatja az integrál világképet és a nemzetközi szinten is egyedülálló integrál pszichológia képzés menetét, módszertanát. Ez egy olyan lehetőség, ahol virtuális formában találkozhatsz velünk és megtapasztalhatod a hangulatot, amelyben tanulunk.

A Nyílt Nap videót tartalmazó email azoknak a nyerteseknek a neveit is közölni fogjja, akik részt vettek a Virtuális Nyílt nap játékban (részletek lejjebb).

Ezt követően 5 naponta elküldünk neked egy szintén ingyenes online tanfolyamot, ahol lépésről lépésre avatunk be az integrál pszichológia világába.

 

A JELENTKEZÉST LEZÁRTUK

 

 

A VIRTUÁLIS NYÍLT NAP PROGRAMJA

  • Bemutatkozás
  • Az integrál szemlélet ismertetése
  • Az Integrál Akadémia és az integrál pszichológia képzés bemutatása

 

 

Gánti Bence szakmai vezető, továbbá a felsőéves hallgatóink és terapeutánk által facilitált gyakorlatok keretében ízelítőt kapsz az integrál elméletről, önismereti munkáról és az integrál közösségre jellemző légkörről.

 

 

MIT KÍNÁL AZ INTEGRÁL AKADÉMIA? (Kattints ide!)


Szeptemberben indul a következő évfolyamunk az integrál pszichológia képzésen.
Ha úgy érzed, itt az idő, hogy te is részese legyél egy életre szóló és életet formáló kalandnak, akkor csatlakozz hozzánk!

 

 

JÁTSZ VELÜNK ÉS NYERJ AKÁR 69.800 FT ÉRTÉKŰ TANDÍJKEDVEZMÉNYT!

 

Játékszabály:

A játékban úgy veszel részt, ha regisztrálsz a Virtuális Nyílt Napra és válaszolsz az alábbi kérdésekre:

 

1) Mely modulokból áll az integrál pszichológia képzés? Sorolj fel négyet!
2) Mi vonz téged az integrál pszichológia képzésben? Írd meg nekünk!

 

Válaszküldési határidő és cím: 2024. április 15. hétfő, 12 óra
Fehér Csilla, feher.csilla@integralakademia.hu

 

NYEREMÉNYEK:

FŐDÍJ - I. kategória: 20%-os tandíjkedvezmény 69.800,- Ft értékben az I. év, 1. félévére.

II. kategória: 100 % e-tankönyvdíj kedvezmény az I. év 1. félévére, 19.000,- Ft értékben.

III. kategória: 50 % e-tankönyvdíj kedvezmény az I. év 1. félévére, 9.500,- Ft értékben.

 A nyeremények, illetve az abban adott kedvezmények  feltétele, hogy 2024. június 30-ig beiratkozol és befizeted a tandíjat.

 

Sorsolás: 2024. április 18-án, az Integrál Akadémia vezetőségi team által

 

További információ:

Fehér Csilla, feher.csilla@integralakademia.hu, +36205799605

 

A JELENTKEZÉST LEZÁRTUK

 

 

 

„Mi lenne, ha lenne egy átfogó térképünk önmagunkról és erről a szép új világról,
amelyben találjuk magunkat?”

Ken Wilber

 

Kezdenek elcsendesedni benned a gondolatok és vágysz a lélektől lélekig való igaz kapcsolódásokra? Más szemmel nézed a világot és olyan társakat keresel, akik hozzád hasonlóan gondolkodnak? Szeretnéd, ha végre válaszokat kapnál az önmagaddal és a világgal kapcsolatos nyugtalanító kérdésekre?

Mi azon dolgozunk, hogy a hozzád hasonló, a racionálitásból éppen az érző szívbe lépő keresőknek segítsünk megtalálni a saját útjukat, ahol kibontakozhatnak és megvalósíthatják önmagukat.

Az önfejlesztő módszerek átláthatatlan, kaotikus özöne kínálja magát nekünk folyamatosan. Bármely nyüzsgő hétköznapon elmehetünk jógázni vagy meditálni, kérhetünk shiatzu masszázst vagy reiki kezelést, önsegítő és önfejlesztő csoportokban próbálhatjuk meg elérni az áhított belső békét és harmóniát. Minden egyes módszernek meg van a maga helye és ideje az ember életében, ezért ha nem ennek megfelelően alkalmazzuk őket, még jobban elmélyíthetik a bennünk levő zűrzavart.

 

 

Az integrál személet rendet teremt ebben a – jellemzően pszicho-spirituális – káoszban. Amikor a tudatosság hulláma eléri a szívünket és elkezdenek nyílni bennünk az érzelmek, hajlamosak vagyunk sutba vágni az addigra már agyonhasznált racionalitást és egy időre csak a módosult tudatállapotoknak, sajátélményeknek és spirituális megtapasztalásoknak szavazunk létjogosultságot. Az integrál oly módon teremt ekkor rendet benned, hogy az elméleti tudást és a saját élményként átélt belső lelki élményt összehangolja. A racionális bal agyféltekéd és a spirituális, érző jobb agyféltekéd ekkor szinkronba kerül egymással. Az objektív tudomány és a szubjektív sajátélmény integrálódik, majd mindkettő elfoglalja benned központi helyét.

Ettől kezdve racionális és érző részed nem egymással szemben álló idegenek többé, hanem együttműködő jó barátok, akik nem elnyomják, hanem támogatják egymás szabad kibontakozását. Ekkor érkezel meg az igazi önmegvalósítás küszöbéhez és eddig tud elkísérni téged az Integrál Akadémia. Benned úgy, mint bárki másban ott a potenciál, hogy a létezés magasabb síkjaira emelkedhess és megvalósíthasd az emberben rejlő magasabb képességeket. Tudj meg erről többet végzett és jelenlegi hallgatóinktól, valamint Gánti Bencétől, az iskola alapítójától márciusi nyílt napunkon!

A spirituális bölcseletek legjavát és a modern tudományos lélektan kincseit az integrál pszichológia ötvözi. Ez a képzés megsegíti ezt az átalakulást és kiképez az új tudatosság látására, értésére és másokban való támogatására.

 

Tanuld meg nálunk ezeket az ismereteket, légy tudatában mi zajlik benned és más emberekben – akár mint útkereső, önfejlesztő, kibontakozó, ébredő személy, akár mint lelki szakember, segítő, terapeuta!

 

Mi történik az Integrál Pszichológia képzésen?

A képzés végére átfogó elméleti tudásod lesz az integrál szemléletről, a pszichológia és a spiritualitás gyakorlatban is alkalmazható tanításairól, továbbá gyakorlati technikai kiképzettséged és tudásod lesz az integrál szemléletű tanácsadói szintű terápiás munkára. Ehhez egy két éves, beszélgetési technikákat és módszereket tanító, gyakorlati tréninget építettünk be a képzésbe. A képzés része továbbá a sajátélményű terápiás folyamat és a spirituális gyakorlás megtapasztalása is, amely egy tetszőlegesen választható meditációs elvonulást jelent a három év alatt.

 

A hagyományos főiskolákhoz és egyetemekhez képest itt az évfolyam egyben egy különleges közösséggé is válik a személyiségfejlesztő, terápiás, szép és bemélyült együttléteknek köszönhetően, amely az integrált személyiséggé válásnak az egyik kulcsa. Külön figyelmet fordítottunk arra, hogy az előadók és csoportvezetők terápiás és gyakorlati alkalmakkor visszautaljanak az elméletre és viszont. Egy integrál tanácsadó akkor hiteles, ha bizonyos személyiségfejlődésen is keresztülmegy, és a személyisége és képességei sugározzák azt, amit az elméletben vall.