Rólunk  ›   Kik vagyunk?

Kik vagyunk?

Gánti Bence
alapító elnök

Az Integrál Akadémia alapító elnöke vagyok. Integrál szemléletű pszichológus, klinikai szakpszichológus. A képzés szervezése és az előadások tartása mellett tanárokat képzek, személyiségfejlesztő-, terápiás-, és transzlégzés csoportokat tartok, továbbá magánpraxisban és videós skypon át pszichoterápiás konzultációt és coachingot folytatok Magyarországon és Amerikában.
Tovább »

Vezetőség

Horváth Örs
gazdasági és marketing ügyek

43 éves, nős, két gyermek édesapja vagyok, családommal Budapest mellett élek. 2011 júniusában végeztem az Integrál Akadémián. Pszichológiával 10 évvel ezelőtt kerültem kapcsolatba, tanultam Autogén Tréninget, jártam Pszichodrámára.
Tovább »

Bobák Szilvi
marketing és kommunikációs ügyek, programszervezés

Az Integrál Akadémián a marketing és kommunikációs feladatokat koordinálom, a honlapot szerkesztem, programokat szervezek és az alumni ügyekkel foglalkozom. Az integrál szemlélet elkötelezett híveként dolgozom mind az Akadémiának, mind pedig a magánpraxisomban.
Tovább »

Harkai Szilvi
tanulmányi és hallgatói ügyek, oktatásszervezés

Az Integrál Akadémia végzett hallgatója vagyok. Mindig is érdekelt a pszichológia és a spiritualitás kapcsolata.Míg a spiritualitás 12 éves korom óta szerves része az életemnek, a pszichológia néhány éve kezdett el igazán komolyan érdekelni.
Tovább »

Venicz Szilvia
Pénzügyek és adminisztratív ügyek

Az Integrál Akadémián pénzügyi és egyéb adminisztrációs feladatok elvégzésével foglalkozom. Az elmúlt 14 évben pénzügyi-, illetve személyi asszisztensként dolgoztam.
Tovább »

Munkatársaink

Attila Viszkok
Graphic designer

I am responsible for the graphic design of the printed materials of Integral Academy. I have been offered the first bigger task from the Academy, namely to create an overall visual presence of the school in 2012 for the Night of Museums. We have been working together since then.
Tovább »

Andrea Szokács
Online kommunikációs és vizuális tanácsadó

Az én feladatom az Integrál Akadémia új honlapjának teljes online project management-je volt, amely a design tervezési folyamattól kezdve a honlapon található kreatív megoldásokon át az adatbázis alapú honlap fejlesztésének koordinációját is tartalmazta.
Tovább »

József Kabai
Business data processing

Recently I am the managing director of Távügyvitel Ltd. that's core business is the development and distribution of business data-processin softwares. I am a grate fan and supporter of integral theory.
Tovább »

BLOG Rólunk Aktuális Integrál pszichológia szak Tudástár Galéria Kapcsolat

Integrál Akadémia © 2002 Minden jog fenntartva
Képző Intézmény: Integrál Impulzus Kft.
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00555-2009
Programakkreditációs lajstromszám: PL-5973