Integrál Pszichológia Képzés  ›   Tanáraink

Tanáraink

Bőr Róbert

Eredeti szakmám szerint gépészmérnök vagyok, Debrecenben végeztem, az iskolát követően egy pár évig konstruktőrként dolgoztam a szakmámban.

Fiatal korom óta intenzíven foglalkozom a keleti bölcseleti rendszerekkel, különösképpen a jógával, illetve az advaita tanításaival.

A jógán belül Kaczvinszky József gyönyörű rendszerében mélyültem el leginkább, miután több ki nem adott művét is sikerült megszereznem és tanulmányoznom, az advaita tanítói közül pedig Ramana Maharshi hatott rám leginkább.

A 2006-ban indult integrál pszichológia képzés első évfolyamába jártam, melyet 2009-ben fejeztem be. Ezzel párhuzamosan sajátítottam el az Intuitív légzés (Rebirthing) technikáját, és kezdtem el az emberi kapcsolatokról egy sajátos, mérnöki, úgynevezett KapcsolatDinamikai szemléletben tanulni. Fő témáim az emberi kapcsolatok történéseinek motiváció fókuszú, csoportdinamikai megközelítésű térképezése, vizuális visszajelzése, különös tekintettel a gyakorta előforduló ismétlődő mintázatokra. A fejlődés elősegítésére társadalmi, munkahelyi, párkapcsolati és egyéni szinten egyaránt dolgozok ki megoldásokat.

Jelenleg egy integrált munkatárs-, pár-, és társkereső rendszert tervezek, miközben KapcsolatDinamikai coachként, légzés trénerként, szoftver-, és rendszerfejlesztőként dolgozom Budapesten. 
Az Integrál Akadémián jóga és KapcsolatDinamikai modelleket tanítok.

Személyes honlap:
http://www.kapcsolatdinamika.hu/index.php/mentortkeresek/58
http://wizek.hostei.com/coachWeb/coachWeb.html