Integrál Pszichológia Képzés  ›   Tanáraink

Tanáraink

Witold Stanisław Kucharczyk

Lengyelországban születtem és még ott, az 1980-as években érdeklődni kezdtem a hawaii huna tanítások iránt. Csak néhány egyszerű technikát ismertem, azok viszont hatékonyan működtek! 1997-ben megtanultam a Ma-uri masszázst, amelyről tudtam, hogy technikai alapjai a hawaii Lomi Lomi-ban gyökereznek. Öt évig tanultam Ma-urit Dániában és Új-Zélandon, utána a Ma-uri Intézet hivatalos oktatója lettem és 2002-2010 között tanfolyamokat vezettem. Ezt a tevékenységet véglegesen befejeztem 2010 nyarán.

Közben tanultam hawaii Lomi Lomi-t is Európában és Hawaiin. 2008 óta Lomi Lomi tanításával foglalkozom és a tapasztalataimra, meg az addig megtanult technikákra támaszkodva létrehoztam egy kiforrott tréningcsomagot, amelyet Integrált Lomi Lomi-nak neveztem el. A tréning az ismereteim legjavát tartalmazza, egymást kiegészítő masszázs technikák gyűjteményeként.

2008-ban létrehoztam a Polinéz Gyógyító Művészetek Oktató Központját Budapesten. Integrált Lomi Lomi-n kívül a központ Huna Awaiku tanfolyam sorozatot is indított Terenia Pomakai Mocna vezetésével. Ezenkívül rendszeresen szervezünk hula tánc workshopokat is, amelyek közül az elsőt Kumu Raylene Ha'alelea Kawaiae'a és Hope Keawe hawaii-i táncosok tartották. Jelenleg rendszeres intenzív képzések zajlanak Grazyna Jasiota vezetésével.

E mellett az Ananda Sounds kiadó vezetője vagyok, amely hanganyag kiadással és koncertszervezéssel foglalkozik.

Honlap: www.huna.hu, www.anandasounds.hu