Integrál Pszichológia Képzés  ›   Tanáraink

Tanáraink

Visi Márton

Integrál szemléletű önismereti mentor vagyok, rendszerszemlélettel közelítek az élethez, s társulok az emberekhez. Önmegismerésben kísérek egyéneket és különféle mozgásos csoportokat tartok, illetve facilitálok sharing köröket.

Két agyféltekés vagyok, humán és a reál oldalam egyaránt erős. Abban hiszek, hogy annak a tudásnak van értéke, amit gyakorlatba fordítunk, s hogy a tapasztalati tudásunkat fontos tovább is adnunk.
Tapasztalom, hogy rugalmas hozzáállással lehetséges eredményeket elérni. Ehhez fontos empátiával fordulni partnereink felé és közvetlen hangot ütni meg a kommunikációban. Műszaki területen, két nagyvállalatnál, 12 évet dolgoztam. Vezetőmérnökként köszöntem el ettől a munkaterülettől.

Az előző 20 évben közvetlen tapasztalatokat szereztem más kultúrákról: több hónapot utaztam Indiában, éltem ír kisvárosban és multikulturális nagyvárosban, Londonban is.

Iskoláimban és csoportjaimban pontos visszajelzéseimért kedveltek. Hiszem, hogy az új nézőpontokból kapott impulzusokkal építjük egymást.

Az önismereti sajátélményes utam a Bodywork csoportvezetés felé vezetett. Pszichológiai tudásomra a humanisztikus és integrál szemlélet mellett nagy hatással van a Recall healing, azaz a Felidéző gyógyítás szemlélete, amit gyakorlatban dinamikusan alkalmazok.
Mentorként segítek a klienseimnek, hogy tudatosítsák a régi mintáikat, feloldják azokat és ezen az úton eljussanak a saját belső erőforrásaik használatához. Közös munkánk során a gyakorlatban használható pszichológiai és kommunikációs modelleket is átadok, amik szélesebb rálátást adnak élethelyzetekre, s növelik klienseim rugalmasságát, így segítik őket a teljesebb életvezetésre.

Küldetésemnek tartom az emberek kommunikációjának és kapcsolódásának fejlesztését. Jó összekötő vagyok, közös platformok építésében, közösségkovácsolásban. A Tiszta és Asszertív kommunikáció elemeit vegyítem a "sharing", azaz az egyszerű megosztás technikájával, férfi köreimen, és vegyes csoportjaimon. Rendhagyó formákban és helyszíneken, így természeti környezetben is ajánlok programokat.

Személyes honlapom: www.integralmentoring.hu, www.ferfikor.hu